Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03 11:48 - Вирусът на фалшивата корона
Автор: sophie29022020 Категория: История   
Прочетен: 267 Коментари: 0 Гласове:
1Вирусът на фалшивата корона

Светът се кротна. Нещо невъзможо до вчера е факт. Невидимата битка вътре в човека излезе навън- тя се овеществи като зараза, защото не ни достига воля за познание кои сме! Кое ни „укроти“?- страхът от смъртта ! Сега ще водим битка навън с „врага“ до нас. С този, който ни е виновен, който обичаме, който искаме да контролираме, който е длъжен да отговора за избора на обществената си професия.....

Еволюционната необходимост човек да се разбере и да се индивидуализира т.е да стане АЗ, но с развиване на добродетели и с висока моралност, бе изкривена чрез подмяна на човешките ценности в свиреп материализъм, копнеж за сетивни преживявания, фалшиви свободи и водене на войни за наказване на виновните.

Ето го конфликта вътре в нас, от една страна дълбоките правомерни импулси от мистерии и религиозност за извисяване и копнеж към Азово индивидуализиране и от друга страна подмяна на азовия инструмент в нас чрез нови черни мистерии и упадъчна религиозност. Многобройни са масовите форми на невидимо въздействие върху душевно-духовната конституция на човека.

На физически план, това води до срив в телесната организация и болести.

Корона вирусът е лесен за заразяване и коварен в действието си. Той се настанява в кръвта и престоява там без външни признаци, докато те е обгърнал достатъчно, че да те омаломощи или убие във фазата на външното си проявление. Убива чрез унищожаване на белия дроб.

Хаосът в несъзнателния телесен и душевен живот е причина за достигане до живеенето ни, че всеки ни е враг, защото не ме разбира, не ме обича, не мисли като мен, има повече, по-щастлив е и ни превръща в лесен достъп на заразяване. Комфортът на вируса в кръвта е, че там пулсира Азът и той е причината да го има. Фаталният изход чрез недостиг на въздух означава липса на мъдрост в мисленето и тотална липса на любов.

Въздухът е символ на космическата интелигентност, която от XV век вече е вградена в човека, за да върви към Аза и живее богоугодно като йерархическо същество. Мъдростта е короната на Небесната София, която като корона на слава ще бъде поставяна на хората по пътя към истината и на представителите на любовта и свободата в мирозданието. Фалшивата корона е на главата на всеки, който има претенция за Азовото, която вече видяхме и разбрахме, че може да убива.

Защо розата има бодли?

Защо короната има шипове?

Защо Христос беше мъчен със заковаване, корона от тръни и пробождане от копие?

Защо стигнахме до днес и създадохме корона вирус, чиито шипчета се прикрепят в нас и могат да ни убият?

От защитаваната красота на розата, остава духовният екстракт на аромата!

От пътят към короната, изпълнен с болка и страдание, остава духовният екстракт на славата!

От жертвата, страданието, болката и смъртта на Христос, остава духовният екстракт на Възкресението!

НО ТАМ НА КРЪСТА СЕ РОДИ ЛЮБОВТА- В ПЪЛНА САМОТА!

Дали можем днес в самотата на изолацията, страданието и страха от смъртта, да поставим пред духовния си поглед тези изящни топчета с шипчета и осъзнаем, че те са наше творение ?

Днес в копнежи за красота, успехи, власт, индивидуализиране, ние си служим с насилие (ментално, вербално, физическо) и родихме тази зараза, чийто духовен екстракт е страхът !

Ако успеем в дълбочина да осъзнаем личната си вина и в молитвено смирение и дела от любов , помогнем на собственото си творение да промени духовния си екстракт, заедно с нашата промяна като еволюционно достойни човешки същества, с призвание да бъдем създатели на ново живеене в хармония, общуване и любов!

Христос ни даде инструментите!

АМИН
Гласувай:
2
1


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sophie29022020
Категория: История
Прочетен: 944
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930